![]() ![]() |
19.09.2009, 21:40:38
|
|
|
..:: Rütbe Durumu ::.. |
evet gene ben biliyom bıktınız hadi hadi dökün içinizi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ekmel live diğer kimyacı gardiler ve staj yapmış herkes stajla ilgili sorularım var...
1- live bana çok kızıcak 2- çünkü araştırma yapmadım 3- armut pişirmeden yerim 4- (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 5- stajla ilgili baştan başlayıp hepsini anlatır mısınız 6-bayramınız mübarek olsun 7- live tekrar bayramın mübarek olsun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 8-ekleme yapmak istiyom prisonlove nasıl unutulur bayramın mübarek olsun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
19.09.2009, 21:43:47
|
|
|
..:: Chem VIP ::.. ![]() |
staj zamanları geçti şimdimi sorulur bu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
stajda yeni çığır açtı bizim üni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 2 döneme ayırdılar.tarihlerini hatırlamıyorum ama 20 iş günü yapılıyo ve sigorta yapıyo okul sana.benim zamanımda yoktu 30 gün sigortasız çalıştım (IMG:style_emoticons/default/ee.gif) para alamıyosun en çok merak ettiğin bu olsa gerek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ilaç,kozmetik,boya,gıda,deterjan vb gibi yerlerde staj yapabilirsin.staj bittikten sonra sanırım 3 gün içinde staj defterini okula vermen gerekiyo.nuri hoca ilgileniyodu yine odur büyük ihtimal.başka sorun varmı (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ayrıca gece gece aklına nerden geldi bu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
19.09.2009, 21:46:39
|
|
|
..:: GaRDi ::.. |
gece gece bıtırdın benı ya staj zamanı gecmıs saat 23 suları ve bayramdan bı gun once arıfe gunu nerde gelıyo bunlar aklına (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ekmel herseyı acıklamıs zaten ek yapmaya bıle gerek kalmamıs senınde bayramın mübarek olsun bu arada (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
19.09.2009, 21:47:53
|
|
|
topunuzun bayramı mübarek olsun diyesim geldi (IMG:style_emoticons/default/ep.gif)
|
|
|
|
19.09.2009, 21:48:07
|
|
|
yok ben bu senenin sonu için sordum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) para alırım büyük ihtimal ben, ama büyük yere girersem ki tanıdıklar var abdi ibrahim veya altınyıldıza gircem büyük ihtimal müdürü bitek ilk gün görürüm heralde beni şu yolladı stajı burda yapıcakmışım dayııı derim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
19.09.2009, 21:49:40
|
|
|
..:: GaRDi ::.. |
zaten onlarda dırek mudur olarak staj yapcak adam arıyolardı senı beklıyolar (IMG:style_emoticons/default/ep.gif) (IMG:style_emoticons/default/ep.gif) (IMG:style_emoticons/default/ep.gif) abdi abi bi antony çekkkkkk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
19.09.2009, 21:50:31
|
|
|
torpil olmadan zati hiç biyere giremezsin özelde (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ben mustafa nevzatta yaptım staj defteri var forumda bizzat kendi elcağızlarımla yazdım (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
abdi ibrahimde yapabilirsen çok iyi olur valla (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) referansın kuvvetlimi bari |
|
|
|
19.09.2009, 21:51:00
|
|
|
yani şu staj defteri ne hikaye ne zaman alıyoz erkenden bilggim olsun dedim zaman geçmiyo napiim ya alıştım sabah 7 ye kadar oturmaya gece 11de aklıma gelenleri yazıyom işte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
19.09.2009, 21:54:45
|
|
|
staj defteri fotokopide var istediğin zaman alabilirsin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) staj defterine 20 gün boyunca stajda yaptıklarını ve öğrendiklerini yazıyosun.resme gerek yok mühendisliklerde olduğu gibi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) benim defteri bi indirip incele istersen (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ibrahimde yapcaksan işine yarayabilir bende ilaçta yaptım sonuçta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
19.09.2009, 21:56:28
|
|
|
ben de araya bi soru sıkıştırabilir miyim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
bu staj için ayarlayacağımız yeri fln okula bildirmek gerekiyo mu daha önceden? (anlayışınız ve sabrınız için şimdiden teşekkürler (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) |
|
|
|
![]() ![]() |