![]() ![]() |
21.06.2007, 14:10:07
|
|
|
.: Site Sahibi :. |
Üniversitemizde Kimya Bölümü ilk olarak 1993-1994 öğretim yılında eğitim-öğretime açılmıştır. Ayrıca 2000-2001 eğitim-öğretim yılında İkinci öğretim programı da faaliyete geçmiştir. Bölümde dört yılık lisans öğretimi yapılmaktadır.
Kimya Bölümü mezunları ülkemizde kimya sektörünün her alanında kamu ve özel işletmelerde görev yapmaktadırlar. Ayrıca lisans öğrenimini bitiren öğrenciler üç yarıyıllık tezsiz yüksek lisans eğitimini tamamlayarak “Kimya Öğretmeni” olabilme imkanına da sahiptirler. |
|
|
|
21.06.2007, 14:10:44
|
|
|
Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz # ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ # Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz |
|
|
|
21.06.2007, 14:11:51
|
|
|
(IMG:http://kimya.balikesir.edu.tr/images/fakulte.gif)
POSTA ADRESİ Balıkesir Üniversitesi Fen - Edebiyat Fakültesi Çağış Yerleşkesi 10145 BALIKESİR Fakülte TELEFON + 90 266 612 10 00 Santral + 90 266 612 12 78 Santral + 90 266 612 12 26 Santral Bölüm Başkanlığı Dahili No: 1119 FAKS + 90 266 612 12 15 İnternet sayfası hakkındaki görüşleriniz için Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz Not: üYe Olduktan ve ilgili Konuya 1 Mesaj Attıktan Sonra Download Linklerini ve Resimleri Görebilirsiniz |
|
|
|
21.02.2008, 22:40:39
|
|
|
..:: Rütbe Durumu ::.. |
ek bi bilgi vermek istiyorum mezun olmadanda tezsiz yüksek lisansa başlayabilirsiniz bunun için kayıtsız başvuru yapabilirsiniz...
|
|
|
|
21.02.2008, 23:10:54
|
|
|
ben bunu ılk defa duyuyorum bıraz bılgı verırmısın
|
|
|
|
19.08.2008, 11:38:41
|
|
|
ya bnde merak ettim simdi nasıl oluyor?
|
|
|
|
19.08.2008, 12:34:10
|
|
|
Walla umarım arkadaş görür de sorunuzu yanıtlar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih: 01.08.2010 - 09:43:52 |